Karamellstenger
100 g mykt smør
2 1/4 dl (138 g) mandelmel
1/2 dl sukrin+1/2 dl sukrin gold eller 3/4 dl tagatose
1/2 ts vaniljepulver
Sett ovnen på 150 grader.
Pisk smør og sukrin luftig.
Tilsett resten.
Press deigen flat på et bakepapir på stekebrett og skjær i deler
eller lag små, flate rundinger.
Oppbevares i kakeboks.
100 g mykt smør
2 1/4 dl (138 g) mandelmel
1/2 dl sukrin+1/2 dl sukrin gold eller 3/4 dl tagatose
1/2 ts vaniljepulver
Sett ovnen på 150 grader.
Pisk smør og sukrin luftig.
Tilsett resten.
Press deigen flat på et bakepapir på stekebrett og skjær i deler
eller lag små, flate rundinger.
Oppbevares i kakeboks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar