Å Gud, jeg spiste masse yoghurt-is i dag. Ikke lett å stoppe når hele 500 ml-begeret var oppi e'n boks. Jeg er mett! Dette er dagens oppskrift:
1 beger (500 ml) Alpro soya-yoghurt (lite fett og karbo).
45 g proteinpulver med nøytral- eller vaniljesmak.
1 ts ekte vaniljepulver.
30-40 dråper sukralose liquid max konsentrert (dvs hjemmelaget) eller tilsvarende.
Mixes med mixmaster og settes i fryseren. Jeg har ikke giddet å røre om ved innfrysing, men det kan hende det er lurt for å unngå iskrystaller. Jeg tok den frem før den var helt ferdig fryst, jeg.
Neste gang skal jeg benytte samme yoghurt og tilsette kakao. Aner ikke om det blir godt når yoghurten er så mager som den er, men jeg vil prøve. Jeg skal da fordele det i flere bokser.
1 beger (500 ml) Alpro soya-yoghurt (lite fett og karbo).
45 g proteinpulver med nøytral- eller vaniljesmak.
1 ts ekte vaniljepulver.
30-40 dråper sukralose liquid max konsentrert (dvs hjemmelaget) eller tilsvarende.
Mixes med mixmaster og settes i fryseren. Jeg har ikke giddet å røre om ved innfrysing, men det kan hende det er lurt for å unngå iskrystaller. Jeg tok den frem før den var helt ferdig fryst, jeg.
Neste gang skal jeg benytte samme yoghurt og tilsette kakao. Aner ikke om det blir godt når yoghurten er så mager som den er, men jeg vil prøve. Jeg skal da fordele det i flere bokser.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar